Collectie: Exclusieve extra vierge olijfolie voor salades en dips

Onze vroege oogst extra vierge olijfolie is perfect om

over salades te gebruiken, brood te dippen of om als gezond cadeau te geven.

 

Deze premium biologische en niet-biologische olijfolie wordt gemaakt van olijven die vroeg in het oogstseizoen worden geplukt, wanneer ze nog jong en groen zijn. Hierdoor bevatten deze olijfoliën een veel hoger gehalte aan antioxidanten dan reguliere extra vierge olijfolie. Omdat de olijven nog onrijp zijn, wordt er voor deze olijfolie twee keer zoveel olijven gebruikt, wat resulteert in een zachte, grassige smaak – ideaal voor koude gerechten zoals salades, als dip voor brood, of als smaakvol en gezond cadeau.

 

Hoewel je deze olijfolie ook kunt gebruiken om mee te koken, raden we aan om voor bereidingen op hogere temperaturen te kiezen voor onze Oro de Genave. Zo benut je de unieke smaak en waardevolle eigenschappen van onze vroege oogst olijfolie optimaal voor koude bereidingen.